Helen Tulp 02.jpg

GRETE ELUSTIILIPÄEVIK

Ema-naine-inimene, looduse-tervise-loovuse-elurõõmuarmastaja ehk greeeete 

Tere tulemast! See on Grete Sutropi tegemiste ja mõtiskluste kodu. Siin saavad kokku kõik minu teemad: minu Kolm Kleidikest, minu Tervise Juures, minu loodus, minu eneseareng ja rõõm ja minu jooga- ja inspikasaal Elujõusaal ja üldse kõik, mida oma teel avastan ja armastan!

 
 
 
 

Thanks for submitting!

 
  • Grete Sutrop

Mida see Grete siis veel teeb

See leht toob kõik need mulle tähtsad suunad siia ühte kohta kokku. Ongi nagu selline ühine kodu kõikidele mu lapsukestele - teadlik vanemlus, tervis, taimetoit, loodus, naiselikkus, loovus ja igasugune loomine, inimesed ja lihtsalt suur rõõm ja armastus elust ja elu vastu üleüldse! 

Kui Sa oled samal lainel, siis ära jää võõraks! Kommenteeri, kirjuta, tule mulle saali külla ja teeme koos igasuguseid vägevaid asju!


Lingid minu tegemistele:


Elujõusaal - jooga- ja inspiratsioonisaal Viimsis

Haldjad ja Draakonid Lastejooga

Draamatud podcast

Kolm kleidikest ja kleit blogi

Tervise Juures taimsete toitude retseptiblogi 

©2020 by Greeeete. Proudly created with Wix.com