• Grete Sutrop

27/30 Väljakutsete ja harjumuste harjutamise viljad!

Ma sain täna aru, et need igasugused väljakutsed, mida ma siin aastate jooksul endale seadnud olen on mind nii palju kasvatanud ja treeninud, et poolelijätmine ei ole enam isegi variant. See tähendab, et ma isegi ei kaalu seda enam, tabasin. See igapäevane kirjutamine on olnud huvitav kogemus - ikka on see õhtusse jäänud ja õhtul on end raske motiveerida, sest kogu päev on juba enamiku mahladest väljaimenud, aga siiski võtan igal õhtul veel arvuti kätte ja teen oma postituse, sest noh, see on ju mu aprillikuu üks väljakutsetest. Samamoodi on läinud liikumisega, ehkki seal on rohkem mänguruumi, sest kuu jooksul oli vaja täita eesmärk 230km (ehk keskmiselt 10000 sammu päevas) ja mõnel päeval kogutud suurema kilomeetrihulga arvelt sai paaril päeval natukene viilida. Aga samamoodi ei ole tulnud pähegi katkestada või käega lüüa. Ja varasemalt on seda ikka ette tulnud, et midagi jääb pooleli, sest elu sõidab sisse. Aga lisaks heale õnnele tundub, et ma siiski olen ka harjutanud end harjumuse kinnistamise järjepidevusega. Ja see teeb mind nii rõõmsaks! Sest ma olen see tüüp, kes alustab sajaga igast asju ja siis mingil hetkel tuleb uus ja uus ja kolmveerand alustatud asjadest jääb lõpetamata. Vahetevahel ma tulen mõne alustatud asja juurde kunagi hiljem tagasi, kui tuhin uue ringiga peale tuleb, aga enamasti tuleb pigem uut materjali peale (mis võib samas tihti vabalt olla ka mõne varasemalt alustatud asja edasiarendus). Seega rõõm! Rõõm, et ma olen milleski edenenud ja harjumiuste kinnistamise harjutamine näitab esimesi vilju!
Pildil vedelen Saaremaal oma meditatsioonikivil.

0 comments