• Grete Sutrop

22/30 Muusikalised emotsioonid, ülikooliõhin ja vaheajamöll

Tänane päev möödus Blacky ja Lea laulude saatel, mida Youtubeist leida oli ja siis otsisin garaaźist ka vana plaadi üles, et autosse viia ja täiesti kogemata sattusin just autoga sõitma siis, kui R2 Draivis lasti pool tundi järjest häid ja paremaid Blacky palu. Jälle olin seepeale kurb ja rõõmus korraga.

Edasi möödus päev rohides ja uut välismaal õppimise teemalist Haridusmõtet kuulates ja magistriõppe infopäeval osaledes ja sõbrannaga jalutades. Ja muidugi süüa tehes, mis on minu argipäev. Aga see selleks. Kellel ei oleks, eksole. Kuna ma plaanin siin õppima minna, siis tänane infopäev oli nagu rusikas silmaauku. Homme uurin korra täpsemalt instituudist järele, kas kõik on nii ilus nagu tundus ja siis juba asun avaldust ja dokumente kokku panema! Tundub! Ma olen nii elevil ja põnevil! Ja ma eriala enne 100%-list sissepääsemist ei reeda (kui ma vähegi suudan end tagasi hoida)!


Lastel on siin täislaks-vaheaeg - aias ja toas käib lakkamatu möll ja tagaajamine, muffinite valmistamine, ehitamine ja üle mõistuse loov mäng. Suures plaanis olen rahul, väikses plaanis lähen vahepeal laiali asjade pärast närvi. Aga õnneks on mul umbrohurohke aed, kuhu ma saan pakku minna, kus ma seda segadust vaatama ei pea. Nüüd vist läheb küll selles osas keeruliseks, kui siin ilmateadet vaadata. Aga homme ongi plaanis lauamängupäev kaminatule paistel ja võib olla isegi tellitud toiduga (meie pere kokatädil on siis ju vaba päev!)! Plaanid on muidugi siin peres naiivsete pärusmaa. Aga samas - ongi iga päev põnev!
Foto saaliriiulist minu kallilt õelt.


0 comments