• Grete Sutrop

21/30 Aitäh.

Kui ma oleksin tänase postituse teinud päeval, oleks see olnud ilmselt teistsugune, aga praegu on see selline natuke kurblik, sest ka mina kuulsin, et maapealt on lahkunud väga eriline ja äge ja südamlik Lea Dali Lion. Juba enne temaga kohtumist oli tema ägedat vaibi läbi muusika ja ka intervjuude ("Hallo kosmos", näiteks!) ja tema enda raamatu tunda ja see kõnetas hirmsat moodi. Saalis õnnestus temaga ka päriselt kohtuda (ja see oli üks mu kindel soov, kui saal alles sündimas oli) ja mõnda aega koos toimetada ja ma lihtsalt armastan selliseid inimesi, kes ongi tegelikult ka sellised nagu tunduvad. Väga ehe, soe, sügav ja samas hingelt rokkiv naine (ja mida julget ja omapärast ja kaunist ja puudutavat häält!). Üks suurimaid inspireerijaid ja eeskujusid ja inimesi, keda mul au tunda on olnud. Ja juba ma tunnen, et tema minek rullib minu jaoks lahti mingid vägevad uued taipamised. Seda on Lea alati osanud - neid taipamisi äratada ka lihtsalt iseenesest. Kahtlemata uudistab Lea praegu kilgates ja elevusega kuskil seal kaugel ringi ja on läinud uuele vägevale teekonnale, hoides samal ajal oma siiajäänud kallitel ja lähedastel silma peal ja südant ümber. Aitäh, Lea, et Sa nii palju võimsat ja ilusat siia ilma lõid!See pilt, lihtsalt! Jaa! Siin on kõik olemas!Lea saalis 2020.aastal

0 comments