• Grete Sutrop

13/30 Teisipäev, mis tundub nagu reede

Kuna meie koolilastel algab vaheaeg homme, on meil siin täielik reede praegu. Homme läheme Saaremaale ja õhus on puhkusevaibi! Looduses puhkuse vaibi! Väike keskkonnavahetus tuleb kindlasti kõikidele siinsetele meeltele ja hingedele kasuks! Pluss, mulle meeldiks ka uued liikumisrajad, mida avastada. Nii et ootused on pehmelt öeldes kõrged.


Oleme siin õhtuti vaadanud Netflixi sarja "The Crown", millest igal pool palju juttu olnud. Ja tõesti! Väga hea sari on! Mind väga inspireerib sealne kuninganna olemus ja Claire Foyd on nii nauditav vaadata. Aga me oleme ka alles esimese hooaja juures, nii et ma saan aru, et suurem osa konflikte põhjustanud ajalootõlgendusi/portreteerimiserroreid on alles ees. Igatahes, ma pikalt lükkasin selle sarja vaatamist edasi, aga tundub, et nüüd oli õige aeg. Olen rahul ja natuke ootan õhtut juba :) Ma ei tea, kes siis asju pakib, mil mina seal sarja vaatan, aga noh. Hommik on ka päev.

0 comments